Charters

Ben je op zoek naar een charter voor binnen of buiten Nederland? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kijk verder om lekker te genieten en te ontspannen aan boord van de mooie charterjachten.

Filters
Zoek een jachthaven

Caribisch Gebied

Cruisevakanties

Europese binnenwateren/Noorwegen

Fietsen en varen

Flevoland

Flotilla Sailing

Friesland

Gelderland

Middellandse Zee

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Wat zijn charters?

Een jachtcharter is een privéboot die beschikbaar is gesteld om te huren. Mensen kunnen de boot voor een dag of zelfs meerdere dagen huren. Deze boten worden vaak verhuurd inclusief bemanning, wat erg handig kan zijn als je zelf geen boot kan besturen. Het eten wordt voor je gezorgd en je hoeft zelf nergens naar om te kijken. Er zijn verschillende jachten beschikbaar, waaronder zeilboten en motorjachten. Charters bieden vakantiegangers de mogelijkheid om meerdere dagen in alle vrijheid te kunnen varen zonder de verantwoordelijkheden van de onderhoud.

Voordelen van een jachtcharter in Nederland

Het huren van een jachtcharter in Nederland biedt een exclusieve ervaring op een goed verzorgde jacht. Het is veel meer dan alleen maar op het water zijn. De jachten zijn beschikbaar in verschillende stijlen en groottes waardoor ze vaak aan je behoeften zullen voldoen. Of je nu een dagje weg gaat met het gezin of een groep vrienden. Er is voor ieder wat wils. Wanneer je een jacht huurt, wordt deze helemaal klaargemaakt voor een aantal leuke dagen op het water. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. De meeste charters zijn ook voorzien van bemanning, wat voor extra ontspanning zorgt. Een jacht huren kan ideaal zijn voor groepsreizen en familie-uitjes.

Een charter huren in het buitenland

Op onze website vind je ook jachtcharters die je in het buitenland kan huren. Ga je bijvoorbeeld op vakantie of een nachtje weg? Huur dan gemakkelijk charters in het buitenland. Er zijn verschillende bestemmingen met deze gelegenheid, zoals Spanje of Griekenland. Via deze manier geniet je van een unieke ervaring en hoef je nergens naar om te kijken. Een jachtcharter is ideaal voor een avontuurlijke reis. Wanneer je op een van de verhuurbedrijven klikt, wordt je doorgestuurd naar de website en vind je alle informatie over het huren van een jachtcharter.