Jachthavens Amsterdam

Ontdek de jachthavens in Amsterdam, een stad vol mooie waterwegen. Een populaire ligging voor allerlei soorten jachten.

Ligplaats Amsterdam

Een jachthaven in Amsterdam biedt niet alleen een mooie ligplaats, maar ook toegang tot een stad met grachten, het bruisende stadsleven en genoeg diversiteit. Vanuit de jachthavens kijk je uit op de unieke gebouwen van Amsterdam. De havens beschikken over uitstekende voorzieningen met beschutte ligging en parkeergelegenheid. Ook zijn sommige direct verbonden met de Amsterdamse grachten, waardoor je je al snel op loopafstand bevindt van de gezellige caf├ęs. Ondanks dat de jachthavens dichtbij een grote stad liggen, is er groen te vinden en beschik je over genoeg ruimte. De faciliteiten en prijzen per jachthaven kunnen verschillen. In ons overzicht van jachthavens in Amsterdam, kun je alle nodige informatie vinden.

Jachthavens Amsterdam-Noord

Op zoek naar een jachthaven in Amsterdam-Noord? Bekijk dan ons overzicht met alle jachthavens in Amsterdam-Noord. Gelegen aan het IJ, bieden deze jachthavens je genoeg plezier. De unieke locatie biedt genoeg voorzieningen. Watersportliefhebbers kunnen ontspannen langs het water en het combineren met activiteiten in de stad. De jachthavens in Amsterdam-Noord bieden genoeg faciliteiten. Of je nu op zoek bent naar een restaurant aan het water of je jacht onderhouden moet worden. Op deze pagina vind je alle nodige informatie.

Op zoek naar een jachthaven?

In ons overzicht van jachthavens in Amsterdam vind je alle havens inclusief belangrijke informatie, zodat je eenvoudig de jachthaven vindt waar je naar op zoek bent. De contactgegevens staan erbij weergegeven en ook de belangrijkste voorzieningen kun je vinden. Je kunt gemakkelijk zien of er bijvoorbeeld een restaurant aanwezig is, of de jachthaven beveiligd is, of er een helling is voor trailers en of er een havenmeester aanwezig is. Wanneer je meer wilt weten over de jachthaven, kun je de website bekijken en alle informatie vinden.