Jachthavens Noord-Holland

Er zijn een hoop jachthavens in Noord-Holland waar je als boot- of watersportliefhebber terecht kunt voor een ligplaats of leuke activiteiten.

Ligplaats in Noord-Holland

Of je nu je eigen boot meeneemt of er eentje wilt huren, er is altijd een plekje voor. In Noord-Holland vind je gezellige havenstadjes zoals Enkhuizen of natuurlijk de grote stad Amsterdam waar je door de grachten heen kunt varen. Er is genoeg variatie. En voor degene die de drukte willen vermijden zijn er ook rustige plekken langs het IJsselmeer of de Noordzee. Hier kunnen ook watersportliefhebbers zeilen of andere activiteiten uitvoeren. De jachthavens in Noord-Holland beschikken vaak over een mooie kijk op de Nederlandse wateren. Loop vanaf de havens naar de gezellige dorpjes en stadjes voor de bezienswaardigheden.

Varen Noord-Holland

Voor liefhebbers van varen is Noord-Holland een uitstekende locatie. Perfect voor een uitje met het gezin of vrienden. Met mooie waterwegen en leuke kanalen kom je langs historische steden en landschappen. Het IJsselmeer is een ideale locatie voor zeilers voor avontuurlijke tochten. En de grachten van Amsterdam en Alkmaar bieden een kijkje op de Nederlandse cultuur. Vergeet ook niet de leuke dorpen aan de Zaanse Schans. Leg je jacht aan in de havens en geniet van bijvoorbeeld de markten in Volendam en de lekkernijen aan de gezellige grachten. Ook voor kinderen zijn de jachthavens in Noord-Holland een leuke locatie.

Op zoek naar een jachthaven?

Op onze website vind je naast jachthavens in Noord-Holland een overzicht van alle jachthavens in Nederland én het buitenland. In het overzicht zie je alle faciliteiten per jachthaven en word je gemakkelijk doorgestuurd naar de websites. Hierop kun je alle desbetreffende informatie vinden. In het overzicht staat bijvoorbeeld of er een havenmeester aanwezig is, er restaurants aanwezig zijn of de steigers zijn beveiligd. Op diverse jachthavens is het mogelijk om je jacht te laten controleren voor onderhoud. Ben je ook op zoek naar watersportwinkels? Op onze website vind je ook voor dat onderwerp een heel overzicht.