Jachthavens Zeeland

Aan de zuidwestelijke kust van Nederland vind je de jachthavens van Zeeland. Je vindt hier ontzettend veel jachthavens waar wij een duidelijk overzicht van hebben gemaakt.

Ligplaats Zeeland

De ligplaatsen in Zeeland zijn omringd door water en natuur. In Vlissingen vind je de meeste jachthavens. Dit is natuurlijk een echte havenstad die aan de Westerschelde ligt. Je vindt hier een hoop voorzieningen. De jachthavens in Zeeland bieden toegang tot grotere wateren en binnenmeren. In Bruinisse en Wolphaartsdijk kun je je boot aanmeren en vervolgens leuke restaurants bezoeken in de directe omgeving. In Zierikzee kun je gezellig cafés bezoeken, waar het altijd druk zal zijn. De jachthavens in Zeeland bieden dus leuke uitjes voor met vrienden en familie.

Faciliteiten jachthavens

De jachthavens in Zeeland hebben ieder hun eigen faciliteiten. In ons overzicht kun je zien welke zij bieden. Is er bijvoorbeeld een havenmeester aanwezig? Of is er sanitair beschikbaar? Bij sommige jachthavens vind je watersportwinkels of kun je zelfs een fiets huren. Boodschappen kun je dus gemakkelijk per fiets doen. In de meeste jachthavens in Zeeland is een jachtservice aanwezig. Ook voor zeilers zijn deze havens leuk. Er worden genoeg watersportmogelijkheden aangeboden zoals zeilen en kitesurfen.

Watersport Zeeland

Zeeland is natuurlijk een paradijs voor watersportliefhebbers. Gelegen aan de kust, genoeg  jachthavens en een hoop watersport. De Oosterschelde biedt bijvoorbeeld een hoop watersportactiviteiten. Je zal hier veel zeiler vinden. De Noordzee is een ideale plek om te kitesurfen, door de harde wind. Voor de echte fanatieke watersporters worden er ook een hoop wedstrijden georganiseerd. Maar ook wanneer je een jacht in een van de jachthavens van Zeeland hebt liggen, is deze omgeving de moeite waard om te bezoeken. Vind de juiste jachthaven in ons overzicht op de website. Op zoek naar een jachtmakelaar? Ook die vind je op onze website.